18 d’ag. 2020

Una setmana a Nova York: Williambsgurg

Setè dia: Barri de Williamsburg

Al nord del pont de Williamsburg hi ha tot de llocs 'hipsters', zona de moda, cafès, bagels i murals que decoren les façanes. A pocs carrers de separació, al sud, hi ha el barri jueu ortodox que havíem vist al Tour de Contrastes; s'hi respira un ambient totalment diferent. 

Mural de l'artista E.Kobra a Williamsburg



Aprofitem les últimes hores d'aquest primer viatge a Nova York per passejar-hi; després de sis dies molt intensos, caminar relaxadament pel barri de Williamsburg ens sembla extrany, poca gent al carrer, no hi ha massa trànsit ni soroll; un petit oasis a l'altre banda del riu. Esmorzem a Bakeri Brooklyn, un local preciós amb pastissos fets per elles i un bon cafè amb llet. En alguns edificis, com passa per tot Nova York, trobem alguns murals molt coneguts, veritables obres d'art al carrer. Un dels més reconeixibles és el mural "Fight for the Street Art" de Kobra (North 9th Street / Bedford Ave) que mostra Warhol i Basquiat, llegendes del Pop Art.

Pels amants de la cervesa, la famosa Brooklyn Brewery es troba prop del Marsha P. Johnson State Park. Segons l'horari obren de 9h a 21h, però estava tancat, potser era el dia de descans.

A mig matí tornem cap a la zona de Lower Manhattan, acabem de fer algunes compres, entrem en alguns locals com la botiga Converse o una botiga de 'bosses': Bag-all. A la zona de Nolita, molt a prop de Little Italy, entrem a Lombardi's per dinar una súper pizza enorme i boníssima! Es considera la primera pizzeria oberta als Estats Units  (1905). No és d'extranyar, doncs, que les parets estiguin forrades de fotografies amb clients del 'saló de la fama'. M'encanta el lema que fan servir "Taste a slice of History"
 

Marsha P. Johnson State Park, vistes a Manhattan des de l'altra banda de l'East River.
- Bakeri Brooklyn (150 Wythe Ave)
Brooklyn Brewery (79 N 11th St.)
- Lombardi's (32 Spring St)


Recorregut del dia: 5 km a peu, 15 km amb transport públic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada