4 d’ag. 2020

Una setmana a Nova York: Central Park

Tercer dia: Central Park i el Museu d'Història Natural

Tenim un dia mogudet per endavant. Avui hem pogut dormir una estona més i agafem l'autobús més tard. Arribem a les portes del Museu d'Història Natural abans que obrin, donem una volta per fer temps i a les 10h som dels primers en entrar. Aquest museu no te l'acabes, és inmens! Quatre plantes que recorren la història i l'evolució del nostre planeta, dinosaures, animals de tot el món i un important espai dedicat a l'estudi de l'univers. 

Central Park



En fi, sortim esgotats, dues hores i mitja més tard (i podríem haver allargat encara més la visita). Necessitem recuperar energia i dinem una hamburguesa al Shake Sack més proper.

Dediquem la tarda a conèixer el pulmó verd de Manhattan: Central Park. Més de 340 hectàrees d'espai verd. Hi ha estones que t'endinses pel parc i no veus cap edifici, no sents ni un soroll. Costa d'imaginar, que entre tant bullici hi pugui haver silenci. Entrem per la 79th St. Transverse, el que ens queda més a prop és Shakespeare Garden i Delacorte Theater. Nota: al voltant de l'amfiteatre hi ha lavabos públics. Envoltem el llac de les tortugues, arribem al Belvedere Castle i ens endinsem per camins de la part boscosa fins arribar al Ladies Pavilion, davant del llac. Bastant pròxim es troba el memorial de la ciutat de Nova York a John Lennon: Strawberrie Fields. Ens hi trobem un grup bastant nombrós de turistes i un noi tocant cançons dels Beatles amb la guitarra... i ho fa sorprenentment bé. Continuem caminant fins a un dels llocs més coneguts el parc, la Bethesda Fountain. Recorrem uns 4,5km una part bastant petita del parc, amb la intenció de tornar-hi en un altre moment. 

Després fem algunes compres i berenem a un altre Magnolia's Bakery (200 Columbus Av.). Comença a notar-se el cansament acumulat, tornem aviat a New Jersey per descansar. Per sopar hem triat un restaurant molt xulo a pocs carrers de l'apartament, el Merge Café, molt recomanable si teniu l'allotjament en aquesta zona. Vam menjar pasta al Vodka Sauce i una hamburguesa de vedella amb mozarella de búdala i patates trufades. De postres, un brownie per compartir. Tot boníssim!


- Shake Shack (366 Columbus Ave, New York)
- Merge Café (New Jersey)

Recorregut del dia:  5,2 km a peu, 10,1 km amb transport públic
(cal sumar la visita al museu...!!)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada